strookfoto
Wij zijn op alle werkdagen open. Lees meer over onze maatregelen tegen Covid-19.

Citotraining te Hilversum

Hoe citotraining werkt

Hoe werkt citotraining precies? Bij belangstelling volgt een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de scholier en met zijn of haar ouder(s) of voogd. In dat gesprek kunnen bovendien de wensen en eventuele problemen worden besproken.

Citotraining is individueel en vindt op onze locatie plaats. Op de dag van de citotraining maakt de scholier onder ons toezicht een echte citotoets. Tijdens de toets zal de scholier door ons worden geobserveerd. Na afloop van de toets krijgt de scholier in een gesprek direct terugkoppeling over de gemaakte toets. De citotraining duurt in totaal 3 uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • aanwijziginen en tips (0,5 uur);
  • maken van een citotoets (2,0 uur);
  • gesprek met scholier (0,5 uur).

Het resultaat zal een week later door middel van een rapport aan de ouder/voogd worden gepresenteerd. Dit rapport bestaat uit een gedeelte over de observatie, een gedeelte over de uitkomst met een score en een gedeelte over een advies voor een ideale voorbereiding. Optioneel kan dit rapport nog in een persoonlijk gesprek met de ouder/voogd worden toegelicht. Dit gesprek duurt maximaal een half uur.

En daarna? Naar aanleiding van de uitkomst van de training kan er in overleg worden besloten tot het volgen van bijles.

Voor wie bieden wij citotraining (en met welke vakken)?

Citotraining is er voor scholieren uit het primair onderwijs.

Primair onderwijs

taal en rekenen.

Belangstelling?

Meld je dan aan voor een intake.Meester Frank · Mozartlaan 27-C, 1217 CM HILVERSUM ·
Tel. 035 6316915 · info@meester-frank.nl · KvK 32120745

Copyright Frank van Ormondt Services bv © · Bijgewerkt op 6 september 2022 · Volg ons op Facebook   Volg ons op Twitter   Volg ons op LinkedIn · Sitemap