strookfoto
Wij zijn op alle werkdagen open. Lees meer over onze maatregelen tegen Covid-19.

Excellenceclub te Hilversum

Hoe excellenceclub werkt

Wil je werken aan de skills van de toekomst? Wil je leren debatteren? Wil je goed kunnen adviseren? Wil je inspirerend kunnen presenteren? Wil je doorgronde onderzoeken houden en beter kunnen samenwerken? Dan is de Meester Frank Excellenceclub iets voor jou. De club bestaat uit 4 tot 8 jongeren tussen de 14 en 18 jaar oud die onder begeleiding van Branko van Ormondt werken aan de skills van de toekomst.

Debatteren, adviseren, presenteren, onderzoeken en samenwerken

De skills van de toekomst gaan we toepassen op populaire thema's. We stellen vragen als: Wat verwachten we van het onderwijs in een steeds sneller veranderende wereld? Wat is mijn rol in de klimaatverandering? Gaan we straks allemaal betalen met cryptomunten? Welke ambities heb ik en hoe beïnvloed ik mijn toekomst? Dit is maar een greep uit de thema's die we gaan bespreken en dit doen we niet alleen. Managers uit het netwerk van Branko komen langs om hun visie te delen en met de Excellenceclub te sparren.

Twee avonden per maand

De Excellenceclub is er alleen voor jongeren die graag willen. Het moet niet voelen als een verplichting. Jongeren komen gedurende een schooljaar twee dinsdagavonden per maand van 19:00 tot 21:00 uur naar ons centrum. Het is mogelijk om gedurende het schooljaar in te stromen.

Voor wie bieden wij excellenceclub?

Excellenceclub is er voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs (vmbo, mavo, havo, vwo).

Belangstelling?

Meld je dan aan voor een intake.Meester Frank · Mozartlaan 27-C, 1217 CM HILVERSUM ·
Tel. 035 6316915 · info@meester-frank.nl · KvK 32120745

Copyright Frank van Ormondt Services bv © · Bijgewerkt op 6 september 2022 · Volg ons op Facebook   Volg ons op Twitter   Volg ons op LinkedIn · Sitemap