strookfoto

Klanten

Om privacyredenen en om pesten te voorkomen zijn alle citaten hieronder anoniem.

Wat zeggen cliënten over Meester Frank?

P. vader van J. te H. (11): "J. heeft een enorme stap gemaakt en lijkt voor zijn laatste toetsen echt flink omhoog te zijn gegaan. Dank voor je hulp en laten we komend schooljaar even contact hebben. Fijne zomer en dank voor alle moeite. "


E. moeder van A. te H. (11): "A. was erg tevreden over de bijles. Hij zegt dat hij nu alles snapt. Bedankt dat je 'm zo snel kon helpen! "


L. te H. (12): "Ik heb heel erg goed nieuws!! Ik heb voor mijn wiskunde repetitie als havo-cijfer een 8,5 en als vwo-cijfer een 6,7 gehaald. Heel erg bedankt voor de uitleg. "


A. moeder van L. te H. (12): "L. heeft vandaag het geweldig mooie bericht van school gehad dat zij na 1 jaar havo/vwo-brugklas mag overstappen naar 2 gymnasium. Beste Frank, nogmaals ontzettend bedankt voor de fijne lessen ook mede namens L., zij is zo ontzettend gelukkig met dit resultaat. "


J. te H. (13): "Hallo meneer, ik wou heel even zeggen dat ik een 6,2 heb voor me wiskunde. De toets over de hoeken. Zonder u goede hulp was het nooit gelukt. Heel erg bedankt!!! "


A. te H. (15): "Dankjewel!! Ze heeft m al nagekeken en ik heb een 9,7!!! Ik heb nog nooit hoger dan een 7 gehaald voor wiskunde!! "


E. te H. (17): "hallo meneer, ik had gister mijn wiskunde toets van hoofdstuk14. Ik heb een 8,7 ik ben erg blij!! "


D. te H. (17): "Hoi Frank, de bijlessen hebben gewerkt hoor voor wiskunde, ik heb een 7,4 gehaald! Heel echt bedankt, ben helemaal blij :) "


S. te H. (18): "Hallo frank! Ik had een 5,6 en ben daarmee geslaagd met alleen maar voldoendes op mijn eindlijst. Super blij! Groetjes S. "


L. te H. (19): "Hai Frank, ik wilde je even laten weten dat ik een 6,7 had voor mijn nk toets dus daar ben ik super blij mee!! Nog ontzettend bedankt. Groeten, L. "


K. vader van W. te L. (20): "Ik meld graag even dat W. een 8,2 heeft gehaald voor finance. Hij is dus geslaagd. Heel erg bedankt voor uw aandeel! Een zes was het streven. U deed het dus eigenlijk veel te goed! 😊 Fijne vakantie! "


L. te R. (26): "Thank you so much for all your support and inspiration, I could not have wished for a better mentor! "


Meester Frank · Mozartlaan 27-C, 1217 CM HILVERSUM ·
Tel. 035 6316915 · info@meester-frank.nl · KvK 32120745

Copyright Frank van Ormondt Services bv © · Bijgewerkt op 8 april 2024 · Volg ons op LinkedIn · Sitemap