strookfoto

Klanten

Om privacyredenen en om pesten te voorkomen zijn alle citaten hieronder anoniem.

Wat zeggen cliënten over Meester Frank?

E. moeder van A. te H. (11 ♂): "A. was erg tevreden over de bijles. Hij zegt dat hij nu alles snapt. Bedankt dat je 'm zo snel kon helpen! "


L. te H. (12 ♀): "Ik heb heel erg goed nieuws!! Ik heb voor mijn wiskunde repetitie als havo-cijfer een 8,5 en als vwo-cijfer een 6,7 gehaald. Heel erg bedankt voor de uitleg. "


A. moeder van L. te H. (12 ♀): "L. heeft vandaag het geweldig mooie bericht van school gehad dat zij na 1 jaar havo/vwo-brugklas mag overstappen naar 2 gymnasium. Beste Frank, nogmaals ontzettend bedankt voor de fijne lessen ook mede namens L., zij is zo ontzettend gelukkig met dit resultaat. "


A. te H. (15 ♀): "Dankjewel!! Ze heeft m al nagekeken en ik heb een 9,7!!! Ik heb nog nooit hoger dan een 7 gehaald voor wiskunde!! "


D. te H. (17 ♀): "Hoi Frank, de bijlessen hebben gewerkt hoor voor wiskunde, ik heb een 7,4 gehaald! Heel echt bedankt, ben helemaal blij :) "


S. te H. (18 ♀): "Hallo frank! Ik had een 5,6 en ben daarmee geslaagd met alleen maar voldoendes op mijn eindlijst. Super blij! Groetjes S. "


L. te H. (19 ♀): "Hai Frank, ik wilde je even laten weten dat ik een 6,7 had voor mijn nk toets dus daar ben ik super blij mee!! Nog ontzettend bedankt. Groeten, L. "


K. vader van W. te L. (20 ♂): "Ik meld graag even dat W. een 8,2 heeft gehaald voor finance. Hij is dus geslaagd. Heel erg bedankt voor uw aandeel! Een zes was het streven. U deed het dus eigenlijk veel te goed! 😊 Fijne vakantie! "


L. te R. (26 ♀): "Thank you so much for all your support and inspiration, I could not have wished for a better mentor! "

Wat zeggen cliënten over Meester Branko?

J. vader van V. te H. (rekenen groep 7 ♂): "V. gaat met plezier naar je lessen, dus dat gaat goed! "


D. docent van M. te H. (rekenen groep 7 ♀): "Bedankt voor de samenwerking en ik vind het fijn om te zien dat M. echt sprongen aan het maken is. "


A. moeder van L. te H. (wiskunde vwo 2 ♀): "Hoop dat je door gaat met de lessen geven en denk dat het voor komend schoolseizoen goed is op wat meer reguliere basis een bijles te volgen zodat L. het vanaf het begin goed oppakt en in de stof zit. Ik wil je hierbij hartelijk bedanken ook namens L. voor jouw ondersteuning dit afgelopen schooljaar en wens je alvast een hele fijne zomer toe. "


J. te H. (frans/economie/wiskunde havo 3 ♀): "Hey branko, Hoe gaat het met je? ik heb me cijfers terug gekregen Voor frans een 6,4 eco6,8 en voor wiskunde een 8,2!!! Ben super blij haha fijne vakantie alvast "


I. moeder van J. te H. (frans/economie/wiskunde havo 3 ♀): "Dankzij de tip van onze zoon R. zijn we bij jou terecht gekomen. J. heeft het als heel prettig ervaren om met jou haar eindsprint te mogen doen. Je legt de materie heel goed uit en vraagt ook aan haar hoe ze er zelf tegenaan kijkt. Als het mogelijk is maken we ook het komende schooljaar graag gebruik van jouw talenten. "


K. moeder van T. te H. (wiskunde vwo 3 ♂): "Dankzij de bijlessen is zijn gemiddelde voor Wiskunde gestegen. Het was te kort dag om er overall een voldoende van te maken maar in plaats van een krappe 5 is het een dikke 5 geworden. "


A. moeder van E. te H.R. (wiskunde havo 5 ♀): "E. heeft een 6,7 voor haar wiskunde test, dus dat is al grote klasse. "


E. te H. (wiskunde havo 5 ♀): "Hoi Branko, ik ben geslaagd met een 8,2 voor wiskunde. Super bedankt voor je hulp. Groetjes E. "


R. vader van A. en S. te H. (nederlands/wiskunde havo 5 ♂ resp. wiskunde havo 5 ♂): "Dit schooljaar hebben onze zonen S. en A. de nodige bijlessen gevolgd. De uitslag: allebei geslaagd! (En geenenkele onvoldoende) Dat de bijlessen hebben geholpen blijkt wel uit de cijfers, voor wiskunde heeft S. voor het CE een 7,9 gehaald en A. een 7,6 voor Nederlands behaalde S. een 6,2. We zijn erg blij met het resultaat en willen jullie heel hartelijk bedanken voor alle inzet. "


J. te H. (economie vwo 5 ♀): "Hai Branko! Ik heb een 6,2 gehaald voor economie. Dat betekent dat ik over ga. Dankjewel voor alles bijlessen en ik zal je op de hoogte houden voor volgend jaar. "Meester Frank · Mozartlaan 27-C, 1217 CM HILVERSUM ·
Tel. 035 6316915 · info@meester-frank.nl · KvK 32120745

Copyright Frank van Ormondt Services bv © · Bijgewerkt op 20 november 2023 · Volg ons op Facebook   Volg ons op Twitter   Volg ons op LinkedIn · Sitemap