strookfoto

Medewerkers

Meester Frank heet in het dagelijks leven «Frank van Ormondt». Frank begeleidt jou zelf en werkt niet met studenten of andere medewerkers.

Frank van Ormondt

Frank van Ormondt Frank van Ormondt (1963, die/hen) heeft technische wetenschappen gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft en bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit. Frank is al piepjong begonnen met het geven van bijles, namelijk aan medeleerlingen van de basisschool. Later heeft Frank er diens beroep van gemaakt. Frank heeft een praktische, persoonlijke benadering en zoekt graag met de leerling samen naar een manier om tot betere resultaten te komen. Gezien diens aard en achtergrond kan Frank een goede band met leerlingen opbouwen en snel tot de kern van het leerprobleem doordringen. Tevens is Frank trainer en coach van managers en auteur van een managementboek.

Bedrijf

Meester Frank is een handelsnaam van Frank van Ormondt Advies en Educatie gevestigd te Hilversum en ingeschreven als Frank van Ormondt Services bv bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32120745.


Meester Frank · Mozartlaan 27-C, 1217 CM HILVERSUM ·
Tel. 035 6316915 · info@meester-frank.nl · KvK 32120745

Copyright Frank van Ormondt Services bv © · Bijgewerkt op 8 april 2024 · Volg ons op LinkedIn · Sitemap