strookfoto

Werkwijze

Kennismaking

Ieder traject begint bij ons met een kennismakingsgesprek. Daarin maken we afspraken over o.a. het leerdoel, belangrijke omstandigheden en andere wensen. Ook krijgen we een eerste indruk van het leerprobleem (en of dit een leerprobleem is). Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer een half uur en is altijd gratis. In geval van minderjarige leerlingen dient tevens een ouder of voogd bij dit gesprek aanwezig te zijn. In sommige gevallen kan een plan van aanpak worden opgesteld. Na het kennismakingsgesprek kan de eerste les beginnen, eventueel al aansluitend.

Uitgangspunten

  • U krijgt persoonlijke begeleiding van medewerkers van ons eigen team. Wij werken niet met studenten.
  • Wij werken bij voorkeur vanuit onze locatie. In deze huiselijke omgeving heerst een prettige en rustige sfeer. Dit stimuleert het leerproces.
  • De leerling geeft tijdens de les aan of het tempo hoger kan of lager moet.
  • Wij vinden het belangrijk dat jongeren (typisch tussen de 12 en 18 jaar) zelf afspraken voor de nieuwe les met ons maken. Parallel hieraan houden wij telefonisch of per e-mail contact met de ouders.

Afsluiting

Een traject kan één of meer lessen in beslag nemen. Iedere les wordt even stil gestaan bij de leerdoelen en of deze intussen behaald zijn. Als dat het geval is vindt in mondeling overleg een afsluiting van het traject plaats.


Meester Frank · Mozartlaan 27-C, 1217 CM HILVERSUM ·
Tel. 035 6316915 · info@meester-frank.nl · KvK 32120745

Copyright Frank van Ormondt Services bv © · Bijgewerkt op 28 februari 2020 · Volg ons op Facebook   Volg ons op Twitter   Volg ons op LinkedIn · Sitemap