strookfoto

Het vak Engels te Hilversum

Uitdagingen van het vak Engels

Van Dale: En·gels· het; o − o.m. in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de VS, Australië en Canada gesproken taal.

Het vak Engels heeft als doel je woordenschat, grammaticale- en literaire kennis van de Engelse taal te vergroten. Ook spreekvaardigheid is een belangrijk onderdeel. Engels is zonder twijfel een alfa vak. Op school worden tijdens de les Engels door het gebruik van Engelse teksten, films en luisteroefeningen de Engelse cultuur en geschiedenis besproken en de taal geleerd. Dus leesvaardigheid, tekstbegrip, grammatica, spelling, vocabulaire, schrijven en spreken zijn belangrijk om de Engelse taal te beheersen. De problemen gaan vaak over ontleden, samenvatten, teksten verklaren en literatuurbegrip.

Voor wie bieden wij Engels (en in welke vorm)?

Meester Frank biedt Engels aan: leerlingen uit het voortgezet onderwijs (vmbo, mavo, havo, vwo) en studenten uit het beroeps- en wetenschappelijk onderwijs (mbo, hbo, wo) in de vorm van: bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. Bovendien is er conversatieles voor volwassenen (niet ingeschreven bij een onderwijsinstelling).

Belangstelling?

Meld je dan aan voor een intake.Meester Frank · Mozartlaan 27-C, 1217 CM HILVERSUM ·
Tel. 035 6316915 · info@meester-frank.nl · KvK 32120745

Copyright Frank van Ormondt Services bv © · Bijgewerkt op 20 november 2023 · Volg ons op Facebook   Volg ons op Twitter   Volg ons op LinkedIn · Sitemap