strookfoto

Carrierecoaching

Binnenkort doe je examen. Het wordt tijd om te solliciteren. Je twijfelt nog een beetje over de functie en het bedrijf. Je vraagt je af of jouw CV wel perfect is. En solliciteren, hoe doe je dat in de praktijk? Dan is carrierecoaching iets voor jou!

Met carrierecoaching vergroot de student zijn of haar kans van slagen op de arbeidsmarkt. Hoewel er op school aandacht aan het solliciteren wordt besteed, blijkt de praktijk soms tegen te vallen. Het team van Meester Frank heeft tientallen jaren werk- en praktijkervaring en een omvangrijk netwerk in diverse branches. De benadering is daardoor vooral praktisch en biedt ondersteuning op de punten waaraan in de praktijk wordt getwijfeld. Hoe is het om een bepaalde functie te vervullen? Hoe is het om bij een dergelijk type bedrijf te werken? Wat werkt beter: solliciteren op een vacature of een open sollicitatie? Hoe kom je goed over bij een sollicitatiegesprek? Bij carrierecoaching bespreken we eerst met de student waar hij of zij zich onzeker over voelt. Daarna gaat de student aan die punten werken en biedt het team van Meester Frank daarbij de nodige ondersteuning. De student blijft altijd de regie houden over het gehele proces.

Carrierecoaching wordt op locatie gegeven of bij de student thuis, in principe kan dit elke dag van de week (ook in het weekend, ´s avonds of gedurende vakanties). Bij belangstelling volgt een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de student.

Carrierecoaching is er met name voor studenten (MBO, HBO, WO of universiteit). Volwassenen en jongeren uit het voorgezet onderwijs (VMBO, MAVO, HAVO, VWO) kunnen in veel gevallen ook worden toegelaten.


Meester Frank · Mozartlaan 27-C, 1217 CM HILVERSUM ·
Tel. 035 6316914 · info@meester-frank.nl · KvK 32120745

Copyright Frank van Ormondt Services bv © · Bijgewerkt op 30 januari 2019 · Volg ons op Facebook   Volg ons op Twitter   Volg ons op LinkedIn · Sitemap