strookfoto

Carrierecoaching te Hilversum

Hoe carrierecoaching werkt

Met carrierecoaching vergroot de student zijn of haar kans van slagen op de arbeidsmarkt. Hoewel er op school aandacht aan het solliciteren wordt besteed, blijkt de praktijk soms tegen te vallen. Het team van Meester Frank heeft tientallen jaren werk- en praktijkervaring en een omvangrijk netwerk in diverse branches. De benadering is daardoor vooral praktisch en biedt ondersteuning op de punten waaraan in de praktijk wordt getwijfeld. Hoe is het om een bepaalde functie te vervullen? Hoe is het om bij een dergelijk type bedrijf te werken? Wat werkt beter: solliciteren op een vacature of een open sollicitatie? Hoe kom je goed over bij een sollicitatiegesprek? Bij carrierecoaching bespreken we eerst met de student waar hij of zij zich onzeker over voelt. Daarna gaat de student aan die punten werken en biedt het team van Meester Frank daarbij de nodige ondersteuning. De student blijft altijd de regie houden over het gehele proces.

Carrierecoaching wordt uitsluitend op onze locatie gegeven. Bij belangstelling volgt een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de student.

Voordelen van carrierecoaching bij Meester Frank

  • De carrierecoaching is op maat en altijd een-op-een, dus niet met anderen samen.
  • Je krijgt telkens dezelfde coach, dus je hoeft jouw situatie niet steeds uit te leggen.
  • Ons team van Meester Frank heeft op dagelijke basis contact met het bedrijfsleven, zodat wij een goede inschatting van jouw situatie kunnen maken.
  • Wij werken niet met studenten, ons team heeft al tien jaar ervaring met bijlessen.

Voor wie bieden wij carrierecoaching?

Carrierecoaching is er voor studenten uit het beroeps- en wetenschappelijk onderwijs (mbo, hbo, wo).

Belangstelling?

Meld je dan aan voor een intake.Meester Frank · Mozartlaan 27-C, 1217 CM HILVERSUM ·
Tel. 035 6316915 · info@meester-frank.nl · KvK 32120745

Copyright Frank van Ormondt Services bv © · Bijgewerkt op 20 november 2023 · Volg ons op Facebook   Volg ons op Twitter   Volg ons op LinkedIn · Sitemap