strookfoto

Examentraining bedrijfskunde te Hilversum

Je hebt de examens voor de boeg en ziet er als een berg tegen op. Bepaalde vakken, waaronder bedrijfskunde, lukken nog steeds niet. Je bent het overzicht kwijt en tijdens het oefenen loop je telkens vast. Dan is examentraining een oplossing!

Uitdagingen van het vak bedrijfskunde

Van Dale: be·drijfs·kun·de (de; v) − de wetenschap die zich bezighoudt met bestuur en leiding van het bedrijf.

De studierichting bedrijfskunde heeft als doel om kennis te maken met de theorie en praktijk van bedrijven en hoe deze te managen. Tijdens de studie belicht men de diverse afdelingen van een bedrijf en de verschillende rollen van werknemers en leidinggevenden. Voorbeelden: Financial Management, General Management, Human Resource Management, Leadership, Managerial Economics, Marketing Management, Negotiations, Operations Management, Supply Chain Management, Sales Management, Strategic Management. Bedrijfskunde bestaat dus zowel uit een alfa als uit beta vakken. Dit houdt in dat er veel van je sociale kant en persoonlijke communicatie gevraagd wordt maar ook van je analytisch en probleemoplossend vermogen. Voor studenten van de studie bedrijfskunde is het dus belangrijk om verbanden te zien tussen de theoretische modellen en de praktijk van de werkomgeving.

Hoe examentraining werkt

De examentraining is de laatste intensieve voorbereiding op jouw examens of herexamens. We helpen je de stof te overzien door deze samen te vatten en de moeilijke punten nog eens uit te leggen. Daarna gaan we oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Je zult zien dat het steeds een stapje beter gaat. Bij ons is de examentraining individueel en de leerling bepaalt hierbij het tempo.

Examentraining wordt uitsluitend op onze locatie gegeven. Gemiddeld spreken we een blok (van drie uur) bijles per week af. Afhankelijk van de omvang van het leerprobleem en de deadline van het examen of de herkansing kan dat meer of minder frequent zijn. Dat bekijken we tijdens de eerste bijles.

Voordelen van examentraining bij Meester Frank

  • De examentraining is individueel. Je krijgt dus veel aandacht.
  • Je krijgt telkens dezelfde bijlesdocent, dus je hoeft jouw situatie niet steeds uit te leggen.
  • We werken niet met studenten, ons team heeft al tien jaar ervaring met examentraining.

Voor wie bieden wij examentraining bedrijfskunde?

Meester Frank biedt examentraining bedrijfskunde voor: studenten uit het beroeps- en wetenschappelijk onderwijs (mbo, hbo, wo). Kijk ook bij: Management en Organisatie.

Belangstelling?

Meld je dan aan voor een intake.Meester Frank · Mozartlaan 27-C, 1217 CM HILVERSUM ·
Tel. 035 6316915 · info@meester-frank.nl · KvK 32120745

Copyright Frank van Ormondt Services bv © · Bijgewerkt op 20 november 2023 · Volg ons op Facebook   Volg ons op Twitter   Volg ons op LinkedIn · Sitemap