strookfoto

Examentraining Duits te Hilversum

Je hebt de examens voor de boeg en ziet er als een berg tegen op. Bepaalde vakken, waaronder Duits, lukken nog steeds niet. Je bent het overzicht kwijt en tijdens het oefenen loop je telkens vast. Dan is examentraining een oplossing!

Uitdagingen van het vak Duits

Van Dale: Duits het; o − o.m. in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België gesproken taal.

Het vak Duits heeft als doel je woordenschat, grammaticale- en literaire kennis van de Duitse taal te vergroten. Ook spreekvaardigheid is een belangrijk onderdeel. Duits is zonder twijfel een alfa vak. Op school worden tijdens de les Duits door het gebruik van Duitse teksten, films en luisteroefeningen de Duitse cultuur en geschiedenis besproken en de taal geleerd. Dus leesvaardigheid, tekstbegrip, grammatica, spelling, vocabulaire, schrijven en spreken zijn belangrijk om de Duitse taal te beheersen. De problemen gaan vaak over ontleden, samenvatten, teksten verklaren en literatuurbegrip.

Hoe examentraining werkt

De examentraining is de laatste intensieve voorbereiding op jouw examens of herexamens. We helpen je de stof te overzien door deze samen te vatten en de moeilijke punten nog eens uit te leggen. Daarna gaan we oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Je zult zien dat het steeds een stapje beter gaat. Bij ons is de examentraining individueel en de leerling bepaalt hierbij het tempo.

Examentraining wordt uitsluitend op onze locatie gegeven. Gemiddeld spreken we een blok (van drie uur) bijles per week af. Afhankelijk van de omvang van het leerprobleem en de deadline van het examen of de herkansing kan dat meer of minder frequent zijn. Dat bekijken we tijdens de eerste bijles.

Voordelen van examentraining bij Meester Frank

  • De examentraining is individueel. Je krijgt dus veel aandacht.
  • Je krijgt telkens dezelfde bijlesdocent, dus je hoeft jouw situatie niet steeds uit te leggen.
  • We werken niet met studenten, ons team heeft al tien jaar ervaring met examentraining.

Voor wie bieden wij examentraining Duits?

Meester Frank biedt examentraining Duits voor: leerlingen uit het voortgezet onderwijs (vmbo, mavo, havo, vwo) en studenten uit het beroeps- en wetenschappelijk onderwijs (mbo, hbo, wo).

Belangstelling?

Meld je dan aan voor een intake.Meester Frank · Mozartlaan 27-C, 1217 CM HILVERSUM ·
Tel. 035 6316915 · info@meester-frank.nl · KvK 32120745

Copyright Frank van Ormondt Services bv © · Bijgewerkt op 20 november 2023 · Volg ons op Facebook   Volg ons op Twitter   Volg ons op LinkedIn · Sitemap