strookfoto

Examentraining finance te Hilversum

Je hebt de examens voor de boeg en ziet er als een berg tegen op. Bepaalde vakken, waaronder finance, lukken nog steeds niet. Je bent het overzicht kwijt en tijdens het oefenen loop je telkens vast. Dan is examentraining een oplossing!

Uitdagingen van het vak finance

Van Dale: fi·nan·ci·ën (meervoud) − (m.n. openbare) geldmiddelen.

Onder de noemer finance schuilt een breed gebied aan financiële vakken en richtingen. Finance wordt vaak in verband met accounting genoemd. Voorbeelden van onderwerpen uit finance zijn: accounting, budgettering, prestatiemeting, kostenverbijzondering, investeringsselectie, externe verslaggeving, resultatenrekening, cashflow, balans, debet, credit, afschrijvingen, businesscase, kosten, baten, netto contante waarde, terugverdientijd, rendement, bedrijfsovername, planning en controlcyclus. Finance is een echt beta vak. Dit houdt in dat er veel van je rekenvaardigheid wordt gevraagd. Ook andere vaardigheden zoals het analyseren, interpreteren, risico's inschatten en opstellen en maken van berekeningen zijn belangrijk om het vak finance met een voldoende af te sluiten. Voor het vak finance is het dus belangrijk voor studenten om verbanden te zien tussen de financiële begrippen uit de theorie en de praktische werkomgeving van een bedrijf, organisatie of land.

Hoe examentraining werkt

De examentraining is de laatste intensieve voorbereiding op jouw examens of herexamens. We helpen je de stof te overzien door deze samen te vatten en de moeilijke punten nog eens uit te leggen. Daarna gaan we oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Je zult zien dat het steeds een stapje beter gaat. Bij ons is de examentraining individueel en de leerling bepaalt hierbij het tempo.

Examentraining wordt uitsluitend op onze locatie gegeven. Gemiddeld spreken we een blok (van drie uur) bijles per week af. Afhankelijk van de omvang van het leerprobleem en de deadline van het examen of de herkansing kan dat meer of minder frequent zijn. Dat bekijken we tijdens de eerste bijles.

Voordelen van examentraining bij Meester Frank

  • De examentraining is individueel. Je krijgt dus veel aandacht.
  • Je krijgt telkens dezelfde bijlesdocent, dus je hoeft jouw situatie niet steeds uit te leggen.
  • We werken niet met studenten, ons team heeft al tien jaar ervaring met examentraining.

Voor wie bieden wij examentraining finance?

Meester Frank biedt examentraining finance voor: studenten uit het beroeps- en wetenschappelijk onderwijs (mbo, hbo, wo). Kijk ook bij: economie.

Belangstelling?

Meld je dan aan voor een intake.Meester Frank · Mozartlaan 27-C, 1217 CM HILVERSUM ·
Tel. 035 6316915 · info@meester-frank.nl · KvK 32120745

Copyright Frank van Ormondt Services bv © · Bijgewerkt op 8 april 2024 · Volg ons op LinkedIn · Sitemap