strookfoto
Wij zijn op alle werkdagen open. Lees meer over onze maatregelen tegen Covid-19.

Examentraining marketing te Hilversum

Je hebt de examens voor de boeg en ziet er als een berg tegen op. Bepaalde vakken, waaronder marketing, lukken nog steeds niet. Je bent het overzicht kwijt en tijdens het oefenen loop je telkens vast. Dan is examentraining een oplossing!

Uitdagingen van het vak marketing

Van Dale: mar·ke·ting de; v(m) − commercieel beleid.

Het vak marketing bestaat uit: markt- en marketingonderzoek; marketingorganisatie en -planning; koopgedrag, segmentatie en marketingmix. Typische begrippen uit de marketing zijn: de vier P´s (product, prijs, plaats, promotie), marketingstrategie, consumenten, DMU, concurrentie, marketingplan, distributie, verkoop, marketingcommunicatie, marketingmanagement, positionering, statistiek, kostprijsberekening. Problemen onstaan vaak met het toepassen van grote hoeveelheid theorie en modellen in diverse praktijksituaties.

Hoe examentraining werkt

De examentraining is de laatste intensieve voorbereiding op jouw examens of herexamens. We helpen je de stof te overzien door deze samen te vatten en de moeilijke punten nog eens uit te leggen. Daarna gaan we oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Je zult zien dat het steeds een stapje beter gaat. Bij ons is de examentraining individueel en de leerling bepaalt hierbij het tempo.

Examentraining wordt uitsluitend op onze locatie gegeven. Bij belangstelling volgt een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de leerling en eventueel met zijn of haar ouder(s). Indien nodig wordt aan de hand van een proefles in overleg met de leerling een plan van aanpak gemaakt.

Voordelen van examentraining bij Meester Frank

  • De examentraining is met groepjes van maximaal 4 personen. Je krijgt dus veel aandacht.
  • Je krijgt telkens dezelfde bijlesdocent, dus je hoeft jouw situatie niet steeds uit te leggen.
  • We werken niet met studenten, ons team heeft al tien jaar ervaring met examentraining.

Voor wie bieden wij examentraining marketing?

Meester Frank biedt examentraining marketing voor: studenten uit het beroeps- en wetenschappelijk onderwijs (mbo, hbo, wo).

Belangstelling?

Meld je dan aan voor een intake.Meester Frank · Mozartlaan 27-C, 1217 CM HILVERSUM ·
Tel. 035 6316915 · info@meester-frank.nl · KvK 32120745

Copyright Frank van Ormondt Services bv © · Bijgewerkt op 23 juni 2022 · Volg ons op Facebook   Volg ons op Twitter   Volg ons op LinkedIn · Sitemap