strookfoto
Wij zijn op alle werkdagen open. Lees meer over onze maatregelen tegen Covid-19.

Huiswerkbegeleiding te Hilversum

Hoe huiswerkbegeleiding werkt

Met huiswerkbegeleiding proberen we het beste uit iedere leerling te halen zodat deze vol zelfvertrouwen naar school kan. We bieden we een rustige omgeving aan waarin prettig, zonder afleiding en onder toezicht gewerkt kan worden. Vervolgens helpen we de leerling met het structureren, plannen, maken en controleren van huiswerk. De leerling gaat hiermee meteen zelfstandig aan de slag. Als er een vraag is, kunnen wij de leerling direct verder helpen. Tot slot controleren wij samen met de leerling of het werk klaar is en kan deze naar huis.

Huiswerkbegeleiding wordt uitsluitend op onze locatie gegeven. Bij belangstelling volgt een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de leerling en eventueel met zijn of haar ouder(s). Indien nodig wordt aan de hand van een proefles in overleg met de leerling een plan van aanpak gemaakt.

Verschil met bijles

Huiswerkbegeleiding is niet hetzelfde als bijles. Bij huiswerkbegeleiding staat het huiswerk op tijd afkrijgen centraal, bij bijles staat de lesstof van een vak centraal. Bij huiswerkbegeleiding kan aan meerdere vakken worden gewerkt, bij bijles werken we per les in principe aan één vak. Bij Meester Frank kunnen leerlingen zowel op huiswerkbegeleiding als op bijles komen.

Bijles rekenen, bijles wiskunde, bijles economie, bijles andere vakken.

Voordelen van huiswerkbegeleiding bij Meester Frank

  • Huiswerkbegeleiding is op maat en vindt in kleine groepjes plaats.
  • Je krijgt telkens dezelfde huiswerkbegeleider, dus je hoeft jouw situatie niet steeds uit te leggen.
  • Alles onder één dak: er kan eventueel ook apart een extra bijles worden afgesproken.
  • Wij werken niet met studenten, ons team heeft al tien jaar ervaring met huiswerkbegeleiding.

Voor wie bieden wij huiswerkbegeleiding?

Huiswerkbegeleiding is er voor scholieren uit het primair onderwijs en leerlingen uit het voortgezet onderwijs (vmbo, mavo, havo, vwo).

Belangstelling?

Meld je dan aan voor een intake.Meester Frank · Mozartlaan 27-C, 1217 CM HILVERSUM ·
Tel. 035 6316915 · info@meester-frank.nl · KvK 32120745

Copyright Frank van Ormondt Services bv © · Bijgewerkt op 8 september 2021 · Volg ons op Facebook   Volg ons op Twitter   Volg ons op LinkedIn · Sitemap