strookfoto

Huiswerkbegeleiding

Je krijgt je huiswerk telkens niet op tijd af. Je hebt het gevoel dat alles veel te snel gaat. Thuis ben je snel afgeleid en je wordt steeds meer onzeker. Dan is huiswerkbegeleiding een oplossing!

Met huiswerkbegeleiding proberen we het beste uit iedere leerling te halen zodat deze vol zelfvertrouwen naar school kan. We bieden we een rustige omgeving aan waarin prettig, zonder afleiding en onder toezicht gewerkt kan worden. Daar helpen we de leerling met het structureren en plannen van huiswerk. Vervolgens gaat de leerling met het huiswerk aan de slag. Als er vragen zijn kunnen wij de leerling verder helpen. Aan het eind van de dag overhoren wij de leerling en kan deze naar huis.

Huiswerkbegeleiding wordt bij ons op locatie gegeven, in principe op woensdag- en vrijdagmiddag (in overleg kan ook een ander moment worden afgesproken in het weekend, ´s avonds of gedurende vakanties). Bij belangstelling volgt een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de leerling en eventueel met zijn of haar ouder(s). Indien nodig wordt aan de hand van een proefles in overleg met de leerling een plan van aanpak gemaakt.

Huiswerkbegeleiding is er met name voor scholieren uit het basisonderwijs en voor jongeren uit het voorgezet onderwijs (VMBO, MAVO, HAVO, VWO).


Meester Frank · Mozartlaan 27-C, 1217 CM HILVERSUM ·
Tel. 035 6316914 · info@meester-frank.nl · KvK 32120745

Copyright Frank van Ormondt Services bv © · Bijgewerkt op 30 januari 2019 · Volg ons op Facebook   Volg ons op Twitter   Volg ons op LinkedIn · Sitemap