strookfoto

Medewerkers

Frank van Ormondt

Frank van Ormondt Frank (1963) heeft technische wetenschappen gestudeerd aan de Technische Universiteit (TU) Delft en bedrijfskunde (MBA) aan de Rotterdam School of Mangement (RSM) van de Erasmus Universiteit. Tevens is hij docent, trainer, adviseur, auteur en presentator.


Branko van Ormondt

Branko van Ormondt Branko (1994) heeft Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs (HTRO) te Haarlem en Internationale Lerarenopleiding Engels te Amsterdam gevolgd. Gezien zijn leeftijd en didactische achtergrond kan hij een goede band met jonge leerlingen opbouwen en snel tot de kern van het leerprobleem doordringen. Branko geeft bijles en huiswerkbegeleiding in de vakken: Wiskunde, Engels, Nederlands en Economie. Verder geeft hij citotraining en examentraining.


Isabelle Rouland

Isabelle Rouland Isabelle (1960) is geboren en getogen in Frankrijk en heeft een uitstekende beheersing van de Franse taal. Tevens is zij een geëngageerd discussiepartner en heeft zij jaren ervaring als klasse- en voorleesmoeder. Isabelle geeft Franse conversatieles.


Bedrijf

Meester Frank is een handelsnaam van Frank van Ormondt Advies en Educatie gevestigd aan de Eekhoornstraat 36 te Hilversum en ingeschreven als Frank van Ormondt Services bv bij de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 32120745.


Meester Frank · Mozartlaan 27-C, 1217 CM HILVERSUM ·
Tel. 035 6316915 · info@meester-frank.nl · KvK 32120745

Copyright Frank van Ormondt Services bv © · Bijgewerkt op 28 februari 2020 · Volg ons op Facebook   Volg ons op Twitter   Volg ons op LinkedIn · Sitemap