strookfoto

Het vak natuurkunde te Hilversum

Uitdagingen van het vak natuurkunde

Van Dale: na·tuur·kun·de de; v − de wetenschap die zich bezighoudt met warmte, licht, elektriciteit, magnetisme en de algemene eigenschappen, het evenwicht en de beweging van lichamen; fysica.

Het vak natuurkunde heeft als doel natuurkundige kennis te verwerven in een wisselwerking tussen theorie en experiment. Op school worden tijdens de natuurkunde lessen onderwerpen als elektriciteit, licht, warmte en kracht uitgedrukt in natuurkundige formules en berekeningen. Natuurkunde is zonder twijfel een beta vak. Voor de pure beta vakken zoals wiskunde, natuurkunde en scheikunde krijgt Meester Frank de meeste aanmeldingen. Het vak natuurkunde vraagt onder meer analytische en rekenkundige vaardigheden. Het gaat dus om wiskundig inzicht te koppelen aan natuurkundige probleemstellingen. De meeste problemen onstaan met kennis van natuurkundige begrippen en wetten, begrijpend lezen en met het verkrijgen van cijfermatig inzicht.

Voor wie bieden wij natuurkunde (en in welke vorm)?

Meester Frank biedt natuurkunde aan: leerlingen uit het voortgezet onderwijs (vmbo, mavo, havo, vwo) en studenten uit het beroeps- en wetenschappelijk onderwijs (mbo, hbo, wo) in de vorm van: bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining.

Belangstelling?

Meld je dan aan voor een intake.Meester Frank · Mozartlaan 27-C, 1217 CM HILVERSUM ·
Tel. 035 6316915 · info@meester-frank.nl · KvK 32120745

Copyright Frank van Ormondt Services bv © · Bijgewerkt op 8 april 2024 · Volg ons op LinkedIn · Sitemap